Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Benedictushof 63, 4133 AH, Vianen

Open Huis!

Wij openen onze deuren op zaterdag 29 april! Tussen 10 uur en 12 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de loods waar men druk bezig is met het onderhoud aan bijvoorbeeld de lichtornamenten voor in de stadsgracht en de vergaderingen plaatsvinden.
Comitéleden en vrijwilligers geven uitleg en informatie over wat er achter de schermen allemaal komt kijken bij de organisatie van de Paardenmarkt. Voor de jongste bezoekers zal Stal Bosgoed met 2 lieve manege pony’s aanwezig zijn voor een gratis ritje. Ook is er een springkussen.

Voorzitter Ben Heinink: “We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers en comitéleden en hopen deze ochtend inwoners van dichtbij kennis te laten maken met wat we allemaal doen. Naast ons zal Stichting Roemenië haar maandelijkse kledinginzameling houden tussen 10 en 12 uur en tegelijkertijd gooien wij ook onze deuren open. We hebben verschillende groepjes die elk hun taak binnen de organisatie hebben. De ene groep is alleen rond de Paardenmarkt actief, een andere tijdens de voorbereidingen eerder in het jaar en het comité gedurende het gehele jaar. Mensen met handige handen, organisatietalent, met of zonder kennis van paarden iedereen is van harte welkom bij onze club. De koffie en limonade staat klaar vanaf 10 uur op de Lange Dreef 22 te Hagestein.”

16 april 2023