Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Postbus 8, 4130 EA Vianen

Paardenshows

Dit jaar genieten van maar liefst 2 paardenshows! Na de keuring begint om 13 uur het straatconcours met aangespannen tuigpaarden en Friese paarden. Explosieve kracht, een trotse, opgerichte houding en een rotsvast ritme: deze paarden hebben alles in zich wat de kenner en de liefhebber graag wil zien. Ze staan bekend om hun fiere houding en spectaculaire bewegingen: een lang zweefmoment in de draf, een ruim wegzettend voorbeen met hoge knieactie en een krachtig ondertredend achterbeen.
De avondshow om 19.00 uur staat in het teken van De Strijd om Liefde. In deze voorstelling van Horse Creatives strijdt de Kroonprins van Sco tegen de Sultan van Waranta om de hand van de jonge prinses Era. Hun galopperende paarden, prachtige zang, splijtende lansen en veel ander spektakel passeren de revue.
Het thema van het ringsteken is geïnspireerd op deze show en luidt ‘Cupido en de Kleur van de Liefde’. Doe je mee aan het ringsteken? Geef dan op eigen wijze invulling geven aan dit passievolle onderwerp!

7 oktober 2018