Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Benedictushof 63, 4133 AH, Vianen

Comité en vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om de Paardenmarkt te organiseren. Niet alleen het Comité (= het bestuur) bestaat uit vrijwilligers, ook de hele ondersteuning is gebaseerd op de inzet van vrijwilligers. Het repareren en installeren van de grachtverlichting, het opbouwen en afbreken van de ring, het onderhoud aan de jurywagen, het regelen van het verkeer, de EHBO, de organisatie van het Kinderplein, het bijhouden van social media, het maken van de special ‘In de Stijgbeugels’, het benaderen van sponsoren, het organiseren van de kermis, het ophangen van banners en de bushaltebordjes …. het zijn allemaal taken die vrijwilligers op zich nemen.

Help mee aan dit prachtige historische evenement!

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons kunnen helpen. We zoeken o.a. technische mensen en mensen die de kermis helpen organiseren.
Ben je technisch aangelegd of op een ander vlak deskundig; of vind je ‘t leuk om op de dag zelf een paar uur loten te verkopen of op ‘t Kinderplein te helpen, heb je verstand van paarden en wil je een handje helpen of wil je op een andere wijze bijdragen? Draag je de Paardenmarkt Vianen een warm hart toe? Mail dan naar secretariaat@paardenmarktvianen.nl voor meer informatie.

10 maart 2023