Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Postbus 8, 4130 EA Vianen

Kermis

Op de kermis staan elk jaar ‘vette’ attracties voor jong en oud. Ook in 2018 waren de vertrouwde attracties weer aanwezig: schiettent, botsauto’s, draaimolen, mini-jet en de polyp (de spin). Nieuw was een bijzonder ‘uncharted’ funhouse, een attractie voor de hele familie. Het funhouse was maar liefst 8,50 meter hoog en bevatte onder meer een aquapark, een glijbaan, een ronddraaiende ton en Jimmy trappen.

Ook was de booster weer aanwezig: een attractie voor de durfallen. De booster was ruim 40 meter hoog en slingerde je op topsnelheid met een snelheid van over de 100 km de lucht in, waarbij je over de kop sloeg. Een geweldige sensatie voor iedereen die geen last had van hoogtevrees en G-kracht 4 wel hebben kon!

De kermis draaide op dinsdagavond 9 oktober 2018 al vanaf 18.00 uur warm, maar ging pas officieel open zodra de lampionnenoptocht aankwam.
Op woensdag (Paardenmarktdag) draaide de kermis natuurlijk de hele dag op volle toeren.
Op donderdag en vrijdag vanaf 15.00 tot 23.00 uur en op zaterdag zelfs van 13.00 tot 24.00 uur.

De feestelijke Paardenmarktweek werd afgesloten met een groots vuurwerk op zaterdagavond om 21.30 uur (locatie: aan de Lekdijk tussen de waterzuiveringsinstallatie en de groene ophaalbrug).

Dino T-Rex op vrijdagavond op de kermis!
Miljoenen jaren geleden leefde er dinosaurussen op deze wereld. Het enige dat van deze dieren nog is overgebleven, zijn botten. Tenminste dat dachten we…. De Dino Experience liet je oog in oog staan met de dinosaurus T-Rex. Aanwezigen beleefden de prehistorie opnieuw. Educatief, verrassend en spectaculair. Je kon dino T-Rex ontmoeten op vrijdagavond tussen 18.30 – 19.00 uur en 19.30 – 20.00 uur.

Kermismuntenactie
Op de Paardenmarktdag zelf werd een aantrekkelijke actie gehouden. Bij de lotenkraam (achterzijde van de jurywagen op de Voorstraat) waren 25 kermismunten voor slechts €20,- verkrijgbaar. Dat was dus een voordeeltje van €5,-. Deze actie vond uitsluitend plaats bij de lotenkraam! Op = op!

1 november 2018