Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Benedictushof 63, 4133 AH, Vianen

Loterij

Ieder jaar wordt met de Paardenmarkt een grote loterij gehouden. In het verleden werd een pony verloot als hoofdprijs, maar tegenwoordig zijn het aantrekkelijke geldprijzen. De loterij is de afgelopen jaren een groot succes gebleken. Dit jaar verkopen we 3000 loten en zijn de geldprijzen verhoogd. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan de activiteiten rondom de Paardenmarkt. U koopt uw loten (€1,- per stuk) bij de jurywagen op de Voorstraat en bij de lotenkraam op ‘t Kinderplein.

Rond 18.45 uur zal bij de jurywagen de trekking worden verricht door een notaris uit Vianen. De winnaars krijgen hun prijs later uitgereikt. U wordt hierover gebeld door de penningmeester.

De penningmeester van de Paardenmarkt Vianen biedt de mogelijkheid om vooraf al loten digitaal af te nemen. Als u vooraf loten wilt bestellen, stuur dan een berichtje naar penningmeester@paardenmarktvianen.nl en vermeldt in dat bericht het aantal loten dat u wilt afnemen (en uw adres en telefoonnummer). U krijgt dan van hem bericht welke loten u zijn toebedeeld en op welk rekeningnummer u het bedrag kunt overmaken. U kunt tot 30 september 2023 op deze manier loten bestellen.

De winnende lotnummers van 2023 zijn (u wordt gebeld!):
1e prijs: lotnummer …. (€500)
2e prijs: lotnummer …. (€250)
3e prijs: lotnummer …. (€200)
4e prijs: lotnummer …. (€150)

10 maart 2023