Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Postbus 8, 4130 EA Vianen

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om de Paardenmarkt te organiseren. Niet alleen het Comité bestaat uit vrijwilligers, ook de hele ondersteuning is gebaseerd op de inzet van vrijwilligers. Het repareren en installeren van de verlichting, het opbouwen en afbreken van de ring, het onderhoud aan de jurywagen, het regelen van het verkeer, de  EHBO, de organisatie van het Kinderplein, het bijhouden van social media, het maken van de special ‘In de Stijgbeugels’, het benaderen van sponsoren, de contacten onderhouden met de kermis, het ophangen van banners, de bushaltebordjes …. het zijn allemaal taken die vrijwilligers op zich nemen.

Help mee aan dit prachtige historische evenement!

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons kunnen helpen. We zoeken o.a. technische mensen; mensen met verstand van financiën en mensen die de contacten onderhouden met de kermis.
Ben je technisch aangelegd of op een ander vlak deskundig; of vind je ‘t leuk om op de dag zelf een paar uur loten te verkopen of op ‘t Kinderplein te helpen of op een andere wijze bij te dragen? Draag je de Paardenmarkt Vianen een warm hart toe? Mail dan naar secretariaat@paardenmarktvianen.nl voor meer informatie.

4 januari 2020