Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Benedictushof 63, 4133 AH, Vianen

Cultuurprijs voor Paardenmarkt

Het Boazbank Beheersfonds Vianen heeft op vrijdag 15 september de Cultuurprijs 2023 uitgereikt aan het Paardenmarktcomité Vianen!
Naar aanleiding van het 750-jarig bestaan van de Paardenmarkt Vianen in 2021 vond het fonds het gepast om deze prijs aan het comité uit te reiken. Zij heeft haar prijs te danken aan de tomeloze inzet om deze rijke, culturele en historische traditie elk jaar opnieuw te vieren en te promoten. De pandemie gooide echter roet in het eten, maar het fonds schonk dat jaar wel 100 prachtige litho’s gemaakt door kunstenaar Jeroen Hermkens aan ‘t comité voor de verkoop.
Nu was het dan zover en heeft de voorzitter van ‘t fonds – Herman Hello – de bijbehorende oorkonde overhandigd aan het comité.
Het comité is supertrots op deze blijk van waardering en wil graag haar grote dank uitspreken aan al haar voorgangers en natuurlijk aan alle huidige vrijwilligers die dit evenement elk jaar mogelijk maken!
Lees het artikel in Het Kontakt Vijfheerenlanden hier.

Na de prijsuitreiking ontstak de voorzitter van het Boazbank Beheersfonds meteen de lichtjes in de gracht! Zie de foto’s in Het Kontakt Vijfheerenlanden hier. Geniet ervan mensen!

15 september 2023