Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Postbus 8, 4130 EA Vianen

Lichtornamenten

Jaarlijks wordt in de aanloop naar de Paardenmarkt sfeervolle stadsverlichting aangebracht in het historische stadscentrum van Vianen. Kilometerslange snoeren met duizenden lampjes worden opgehangen en verlichten de grachten en de mooie ornamenten rond het centrum. Zo worden de inwoners van Vianen enkele weken van te voren al in de stemming gebracht voor de Paardenmarkt.

In 2019 werd het lichtornament onthuld wat het comité heeft laten maken als afscheidscadeau aan Vianen. In het ornament komt de verbondenheid tussen de voormalige gemeente Vianen en de Paardenmarkt tot uitdrukking. Deze band is gedurende het gehele bestaan van de stad Vianen aanwezig geweest.

Adopteer een ornament voor 3 weken

Ieder jaar adopteren sponsors één van de prachtige, drijvende lichtornamenten in de grachten. Dat zijn er in de loop der jaren al aardig wat geworden.

Wilt u ook dat uw bedrijf drie weken lang wordt opgemerkt met de door ons ontworpen lichtreclame? Neem dan contact op met secretariaat@paardenmarktvianen.nl

Op vrijdag 18 september 2020 wordt om 20:00 uur de verlichting in de gracht ontstoken (bij de stadsmuur op de Lijnbaan). 

4 januari 2020