Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Postbus 8, 4130 EA Vianen

Lichtornamenten

De inwoners van Vianen worden enkele weken van te voren al in de stemming gebracht voor de Paardenmarkt door de verlichting en ornamenten in en rondom de gracht.

Jaarlijks wordt in de aanloop naar de Paardenmarkt sfeervolle stadsverlichting aangebracht in het historische stadscentrum van Vianen. Kilometerslange snoeren met duizenden lampjes worden opgehangen en verlichten de grachten rond het centrum.

Adopteer een ornament voor 3 weken

Ieder jaar adopteren sponsors één van de prachtige, drijvende lichtornamenten in de grachten. Dat zijn er in de loop der jaren al aardig wat geworden.

Wilt u ook dat uw bedrijf drie weken lang wordt opgemerkt met de door ons ontworpen lichtreclame? Neem dan contact op met secretariaat@paardenmarktvianen.nl

Op vrijdag 20 september 2019 wordt om 20:00 uur de verlichting in de gracht ontstoken (bij de stadsmuur op de Lijnbaan) door wethouder Marcel Verweij. 

Deze avond wordt het lichtornament onthuld wat het comité heeft laten maken als afscheidscadeau aan Vianen. In het ornament komt de verbondenheid tussen de voormalige gemeente Vianen en de Paardenmarkt tot uitdrukking. Deze band is gedurende het gehele bestaan van de stad Vianen aanwezig geweest.

20 augustus 2019