Stichting Paardenmarktcomité Vianen, Postbus 8, 4130 EA Vianen

Paardenshow

Er wordt gewerkt aan de show van 2020.
Hieronder leest u over de show in 2019. 

Maar liefst twee paardenshows dit jaar! Na de keuring om ongeveer 13.00 uur is er eerst een spectaculair straatconcours met aangespannen tuigpaarden op de Voorstraat. Deze paarden staan bekend om hun fiere houding en spectaculaire bewegingen: een lang zweefmoment in de draf, een ruim wegzettend voorbeen met hoge knieactie en een krachtig ondertredend achterbeen. Geniet van hun explosieve kracht, hun trotse houding en rotsvast ritme.
Na ‘t straatconcours krijgt u vast een voorproefje van ‘t showteam van Josh Clemens.

Dat we ook in Nederland echte cowboys hebben, bewijst Josh Clemens uit het Brabantse Hoogeloon. Clemens was altijd al gek van paarden en reed op hoog niveau in de westernsport. Van het een kwam het ander en op een gegeven moment begon hij met het stunten met paarden. Clemens is regelmatig te zien in diverse shows met paarden die in Disneyland Parijs worden gegeven. Inmiddels is zijn hobby uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf en geeft hij in heel Europa shows met zijn team. Naast het werken met paarden traint hij veel andere dieren voor filmrollen.
Met zijn showteam verzorgt hij om 19.00 uur een grandioze Wild West Show op de Voorstraat. Er komen cowboys en indianen, roofvogels en een postkoets. Van spectaculaire sliding stops en gevaarlijke stunts tot duizelingwekkende 360 graden spins. Een spetterende show voor jong en oud!

4 januari 2020